Livrare si retur

 • Expedierea pachetului dumneavoastră

Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile de transport. Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costurile de livrare.

Livrarea produselor va fi efectuată prin servicii de curierat rapid. Costul transportului este suportat de noi.

Livrarea coletelor se face in 24-48 de ore (1-2 zile lucrătoare).  În momentul în care comanda Dvs. pleacă de la covoaredelux.ro vei fi notificat printr-un SMS sau prin email.

Nota: Având in vedre ca produsele comercializate de covoaredelux.ro sunt pe baza de comanda din Anglia, termenul este stabilit telefonic in funcție de disponibilitatea produselor selectate. In cazul in care este pe stoc la furnizorul din Anglia termenul de livrare este de aprox. 3 săptămâni de la confirmarea comenzii.

 • Cat costa?

Gratuit – La toate comenzile.

Produsele vor fi livrare de către firme de curierat, fără cost pe km suplimentar, indiferent de locație.

 •  Când ajunge produsul?

Având in vedre ca produsele comercializate de covoaredelux.ro sunt pe baza de comanda din Anglia, termenul este stabilit telefonic in funcție de disponibilitatea produselor selectate. In cazul in care este pe stoc la furnizorul din Anglia termenul de livrare este de aprox. 3 săptămâni de la confirmarea comenzii.

 • Returul comanda dumneavoastră

Daca un produs achiziționat de la covoredelux.ro nu te mulțumește îl poți returna in 15 de zile calendaristice de la momentul livrării. Produsele cumpărate din covoaredelux.ro, pot fi returnate cf. Ord. 34/2014 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta si O.U.G nr.34/2006 actualizata 2014, in 15 zile lucrătoare de la primirea prin curier.

Conform legii consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunța la cumpărare, fără penalități si fără invocarea unui motiv, in termen de 15 zile de la primirea produsului sau. Legea care reglementează dreptul de retragere poate fi accesata aici: OUG 34/2014.

Stai liniștit, promitem sa te asistam cat mai rapid posibil la toate cererile de returnare. Dorim sa ne anunți telefonic (0722 744 414) sau pe email (admin@covoaredelux.ro). Suntem la dispoziția clienților de luni pana vineri de la ora 10:00 la 17:00.

Trebuie sa te asiguri ca produsele vor ajunge la noi in termen de 15 zile calendaristice din momentul in care ne-ai anunțat returul, prin e-mail sau telefon. Banii vor fi virați in contul menționat in formularul de retur in termen de 14 zile după ce produsele ajung la noi la Covoaredelux.ro si sunt verificate.

In nicio situație nu putem accepta colete cu ramburs sau alte condiții care ne împiedica sa primim coletul, prezenta acestora va face imposibila livrarea coletului către noi iar acesta se va întoarce la expeditor. Toate articolele vor fi returnate nefolosite si in ambalajul original, așa cum au fost primite.

Produsul pe care vrei sa-l returnezi trebuie sa fie in aceeași stare in care a ajuns la tine, pentru a putea fi revândut (fără urme de uzura, in ambalajul original). Daca produsul nu este in stare perfecta, vom opri 50% din valoarea sa. Potrivit Legii 249/2015, Art. 16, punctul 8, „se interzice condiționarea, sub orice forma, a drepturilor legale ale consumatorilor referitoare la produsul cumpărat de păstrarea ambalajului.” Conform prevederii OUG 34/2014 „utilizatorul final este responsabil doar in ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si funcționarii produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie să fie descurajantă pentru utilizatorul final în a-și exercita dreptul de retragere.” Drept urmare, in cazul in care consumatorul returnează produsul intr-o stare ce diminuează valoarea acestuia, comerciantului i se permite sa scadă o parte din suma returnata clientului.

 • Uite ce trebuie sa faci pentru un retur rapid si ușor:
 • Suna telefonic pe 0722 744 414 sau scrie-ne un email pe admin@covoaredelux.ro
 • Ambalează produsele pe care dorești să le returnez.
 • Produsul trebuie trimis intr-o condiție perfecta, adică „ca si noua”
 • Te rugam sa ambalezi produsul cu multa grija, adăugând in colet harții, cartoane sau bule pentru siguranța
 • Coletul trebuie sa conțină: produsul , ambalajul, copia facturii, si  datele de contact si un cont IBAN personal (pentru transferul banilor). Aceste date vor fi cuprinse in formularul care trebuie inclus in pachetul returnat.
 • Sa nu trimiți produsul ramburs – nu putem accepta coletul daca trebuie plătit ramburs la destinație, cum am menționat mai sus conf. legii OUG34/2014 “ Consumatorul suportă costurile legate de returnarea produselor”
 • Trimite apoi pachetul prin curierat la adresa Studio Architime  Bucuresti, Str. Constantin Aricescu nr.63, sector.1, tel.0722 744 414

 

 • Condițiile pe care trebuie sa le îndeplinească produsele returnate
 • Produsele folosite nu se pot returna!
 • Produsul se trimite înapoi in ambalajul original.
 • Produsul si accesoriile aferente trebuie sa nu prezinte semne de uzura.
 • Produsul trebuie sa conțină toate componentele si accesoriile, inclusiv instrucțiuni (daca este cazul)
 • Produsul trebuie sa fie in condiții perfecte pentru a putea fi revândut.
 • Dacă ați achiziționat mai multe produse de același fel si doriți să le returnați pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul produselor fiind acceptate doar în cazul în care sunt sigilate sau cu ambalajele originale nedesfăcute.

 

După ce vom primi coletul de la tine, vom verifica starea produsul pentru a-l repune in vânzare. In cazul in care acesta prezinta urme vizibile de folosire sau ambalajul sau a ajuns deteriorat ca urmare a împachetării necorespunzătoare, automat valoarea sa de vânzare se va diminua.

De aceea, te rugam sa te asiguri ca produsul pe care vrei sa-l returnezi nu prezinta urme de uzura si ca acesta este bine protejat pe toata perioada transportului de la tine la noi.

 • Retine!

La Covoaredelux.ro ai 15 zile la dispoziție sa renunți la achiziție, daca produsul nu te mulțumește in totalitate.

Toate articolele returnate vor fi nefolosite si in ambalajul original, exact cum au fost recepționate la achiziție.

 

Daca ai nevoie de ajutor sau întrebarea ta legata de procesul de returnare nu si-a găsit răspuns pe aceasta pagina, te rugam sa ne contactezi telefonic la 0722 744 414 sau pe email la admin@covoaredelux.ro. Vom fi bucuroși sa discutam cu tine.